Følg med i hvad der sker i katteriet!

28.feb.'15: Diego modtager pokal og kokarde plus 10kg mad fra RC i Herlufmagle, da han er havnet på min klub, DARAK's Topkatteliste for kastrater  '14 som #10.

16.marts'15: Izabella og jeg kan vidst nu godt se frem til killinger mellem hende og Marvin sidst i april.

21.marts'15: I Hedensted bliver DK TurkishDelight Mavi Topaz fejret, da hun både har opnået sin titel som Surpreme Champion og er blevet #3 på Jyrak's Topkatteliste over fertile hunner '14! Er så stolt af vores afkom og super glad for at Pernille&Mads(Dk Safkan Kedi's)viser hende så flot frem i flere forskellige lande!

29.marts'15: Marvin har fået damebesøg.

27.april'15: Så oprandt dagen endelig, og Izabella har født 6 killinger; 4 sorte(køn endnu ukendt)og 2 røde drenge! Alt er forløbet helt efter bogen, og alle killinger virker sunde og raske og vejer mellem 100-110 gram. Billeder og mere info følger.

30.april'15: En korrigering i farve; der har gemt sig lidt rødt i en sort plet, så der er en sorttortie imellem! og... Som det ser ud, er der 1 sort pige, 1 sorttortie pige, 1 sort dreng og 1 blå dreng med hvide hoveder, og 2 røde drenge. Alle vokser og trives!

14.maj'15: Så blev de små navngivet! Og de har været igennem "blitz-prøven" for at finde ud af, hvilke øjenfarver, der gemmer sig, men den kan snyde, så jeg ligger mig ikke helt fast på det; kun de to der helt klart har amber øjne, da der ingen refleks er i deres øjne. Se mere under Killinger!

10.juni`15: Nu er killingerne lidt over 6 uger. og 4 stk er nu reserveret... Så nu er det kun skønne Mystique og lækre Wolverine, som mangler at finde deres kommende slaver!

17.juni`15: Så fandt også Wolverine sit kommende hjem! Alle mand er blevet vejet; Widow, Wolverine og Mystique har rundet et kilo, Gambit få gram fra, og Magneto og Hawkeye nærmer sig meget snart de 900gram. De spiser nu masser af tørfoder, diverse vådfoder, stegt kylling...og lidt forskelligt råt ryger også ned!

22.juni'15: Så er det blevet slået fast, da killingerne idag fik deres første vaccine: Mystique er en dreng! Det er i hvert fald meget specielt og sjældent😊 Men derudover, så var alle killinger super dygtige og klarede det så flot hos dyrlægen... Og de blev rost meget som et flot, sundt og harmonisk kuld... Dejligt! 

19.juli'15: En epoke i vores hjem slutter, da Daisy er flyttet til ny familie... Hun har igennem længere tid ikke trives i flokken, og derfor har hun nu fået lov at nyde sit otium som alenekat... Svært at sige farvel; hun er en skøn kat, der har givet sine gener videre til flere avlskatte, og det er rigtig dejligt! Hun fortjener en skøn pensionisttilværelse!❤️

20.juli'15: 12 uger! Tiden flyver, og alle drengene var idag inde og blive færdigvaccineret, chippet og neutraliseret. Pt er de ikke de bedste venner indbyrdes, da alle nu lugter helt forkert, men, mon ikk det er overstået efter en god nats hvile. Izabella ved heller ikk helt hvad hun skal synes om sine børn nu, men før eller siden skal hun jo give slip på dem alligevel.

2.aug'15: Selvfølgelig endte alt i ren idyl: Izabella fortsætter med at elske sine børn, og drengene blev gode venner igen efter et par dage! Nu er det så tid for Gambit at begive sig på nye eventyr og rejser idag til sit nye hjem hos Sune i Odense, hvor han får sig en ny katteven, Archimedes. Kommer til at savne denne skønne dreng, men er sikker på at hans nye slave bliver lige så glad for ham!

3.aug'15: Og så flyttede den næste skønne dreng, Hawkeye! De to røde drenge har fuldstændig ændret mit syn på røde Vaner, for man skal da lede længe efter sådan et par nussehoveder! Hawkeye får et dejligt liv som herre i eget hus, uden konkurrence, hos Michelle i Køge. Han vil blive ved med at have en stor plads i mit hjerte.

16.aug'15: Så blev det Magnetos tur til at tage til sit nye hjem helt nede i Sydtyskland! Men han har klaret turen rigtig flot og har allerede fået billede af guldklumpen, der ligger i deres søns skød. Så, mon ikk han hurtigt falder til... Det var hårdt at sige farvel, som altid, men Kerstin og hendes familie plus 3 stk Savannah katte, skal nok passe godt på ham.

21.aug'15: Wolverines store dag er nu kommet til at flytte hele vejen til Norge! Tiden flyver, og vores elskede små drenge, er pludselig ikk så små mere. Wolverine har sat et stort potetryk i vores hjerter, og afskeden bliver hård. Men, han får et fantastisk liv hos fam.Magne og katten Sammy.

13.sep'15: Efter et meget, meget svært valg, besluttede jeg at Mystique også skulle flytte hjemmefra. Så da Magneto's nye familie spurgte, om han måtte flytte ned til dem, var det en aftale. Idag var så dagen hvor min helt særlige dreng flyttede hjemmefra. Er sikker på at han og Magneto kommer til at få meget glæde af hinande. Men, han vil blive savnet herhjemme! Dermed slutter tiden med Team Marvel'lous!

19.sept'15: Heidi fra CatZahlez og jeg tog til Silkeborg for at deltage i Ragdollkubbens arrangement, Kend din konkurrent. Vi havde Diego og Mary med til at vise vores race frem i den kommende nye kategori 1.

13.nov'15: Marvin bliver igen far til 4 fine killinger; denne gang med sin svenske 'date'.

13.aug'16: Efter et lidt turbulent udstillingsår, slutter Diego idag sin karriere som showkat, da vi er  i Helsingborg til special show for TUV. I almindelig bedømmelse bliver han Best i Variant og tager samtidig titlen som Grand Internatinal Premiere! Og ikke nok med det, så bliver han til specialshowet Bedste Hankastrat! Kunne ikke være mere stolt af min gamle dreng! 

30.sep'16: Så har Izabella været på date hos Kermit i Jylland! Hvis alt går vel, er der bebser i start december!

13.jan'17: Eftersom at Izabella besluttede ikke at skulle have babyer i '16, har hun nu været på ny date i Sverige hos en sort dreng! Efter et par vellykket parringer, satser vi på killinger i starten a marts!

16.feb'17: Mary bliver Bedste Veteran i kat.1 i Køge. Samme dag har DK VanDelight Hawkeye sin show debut, hvilket han klarede fint sammen med sin menneske-slave!

28.feb'17: Izabella er igen ikk drægtig, hvilket betyder hun nu vil blive neutraliseret, og jeg holder en pause med kuld og satser på at hygge med lidt udstillinger; så må vi se hvad fremtiden bringer... 

Feb'18: Der er lidt pause i det lille katteri; sidste år har der været lidt udstillinger, og vi har holdt lidt pause på den front også hen over vinteren... Izabella og jeg går så småt i gang med en ny show sæson i næste måned, og jeg går så småt og sysler med planer om indkøb af nyt 'avlsmateriale'. Det bliver dog først længere hen på året, hvis det rigtige dukker op.

11.aug’18: Så blev Izabella International Premier i Helsingborg!

5.okt'18: Så ser det ud til, at jeg har fundet mig en ny avlspige i Polen! Hvis alt går vel, bliver hun hentet hjem i slutningen af november! 

25.nov’18: Så kom der nyt medlem til familien! Vi byder Furry Hunters Ayliz velkommen og håber, at hun med tiden falder godt til i flokken.

27.jan’19: Ayliz, aka Moonie, har været på sin første udstilling og klarede det rigtig fint!

19.oktober'19: Nu blev det så Moonies fjerde udstilling, den første i voksenkategorien, og for anden gang i sin korte karriere, blev hun NOM og fik også en stemme i Best in Show, som dog ikk var nok til at vinde. Men skønt at hun kom på scenen anden udstilling i træk!

10.jul'20: Ja, fordi der er sket så meget uforudset i løbet af den første halvdel af dette år, har der ikke været udstillinger, og min plan om at parre Moonie, er blevet udskudt af et par omgange. Men, hvis damen er samarbejdsvilig og går i løb start august, kører jeg hende til parring og kan vente killinger midt på efteråret! Vi håber!

30.aug'20: Så har Moonie og jeg været på date hos Safkan Kedi's! Det blev deres blå, odd eyed dreng, Elmas, vores egen Cool Sapphire's barnebarn, der skal være far til Moonie's første kuld, hvis alt er gået vel. Killinger vil i så fald blive født start november🥰

31.oktober'20: Så kom der killinger! 4 stk; tre piger som alle er blåtortie, og en rød dreng! Moonie klarer jobbet som førstegangs ganske godt indtil videre.

26.juni'21: Efter et helt igennem vellykket forløb med Moonies første kuld, som stortrives i deres nye hjem, må vi lige prøve en runde mere🤓 Så Moonie er røget på date i Sverige!

22.juli'21; Moonie er drægtig og venter killinger omkring 1.september🤗

31/12: Så fik vi afsluttet året med endnu et helt igennem fantastisk kuld født sidst i august! 5  skønne killinger der har fundet nye og 'gamle' hjem er alle flyttet hjemmefra i midten af december! Moonie har klaret alt endnu en gang til perfektion, så nu får hun lov til at gå på tidlig, velfortjent pension❤️ Det betyder så også, at der ikke kommer flere VanDelight-killinger i den nærmeste fremtid, da tiden skal bruges på at hygge om alle mine halv-hel-gamle kastarater☺️ Tiden må vise hvad fremtiden bringer!

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Michelle | Svar 23.07.2015 00:25

Ja det er "sjovt" de reagere sådan på hinanden ☺ jeg kan godt huske det også var sådan da jeg havde katte der blev neutraliseret ☺ Godt de er blevet gode venner

Malene 23.07.2015 02:07

Aldrig prøvet at få fixet mere end en af gangen, så det kom lidt bag på mig, at de reagerede sådan. Havde godt regnet med det fra mormis. Godt de nu er venner!

Michelle | Svar 22.06.2015 22:52

Dejligt ar høre 😉 de kan da heller ikke blive andet sammen med mennesker der elsker katte så meget som dig og Jasmin 😊

Malene 23.06.2015 00:13

😻

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.06 | 15:25

Det vil sige hvis du laver en kuld i år så er de
flytte klar næste forår.
Vh.
Cate

...
19.06 | 15:20

Tak Melene,
Nu kan jeg husk dig, kondolences.
Det var tænkløse af mig at skrive
så hurtige, sorry.
Jeg synes det var sort hvid turkish Van
på billeder her.
Vh.

...
19.06 | 09:36

Hejsa! Vi har talt sammen i tlf☺️Jeg planlægger kuld i år, men der kan desværre ikke blive sorte killinger; det vil blive tortie piger og røde drenge. Vh Malene

...
19.06 | 08:31

Hej🌷
Har du ung male Turkisk Van katte eller killinger på vej for salg. Helst med sort markinger, tak
Cate

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE