Lidt info om den tyrkiske van

Velkommen til vanens univers!

Den tyrkiske van er lidt ud over det sædvanlige....Ud over deres smukke, hvide, silkebløde pels (som vel og mærke ingen pleje kræver!) og deres kendetegn med farvet hale og "pandehår", så er det en meget social og kærlig katterace, der med glæde og logrende hale (ja, du læste rigtig) kommer og hilser dig velkommen hjem efter en lang dag på arbejde...

De har en forkærlighed for vand og har det med at smide diverse legetøj, papirs-kugler, stømper(!)med mere, op i deres vandskål, når de er færdige med at lege med det...Flere katte indenfor racen er også glad for at lege apport, hvilket er til stor morskab for både kat og ejer....De er utrolig lærenemme, men kan også være ret dominerende når det tager dem....Så selv om det kan være svært, skal de ind imellem have en fast hånd, for ellers har de besluttet hvem der er herre i huset! Og et lille ps kunne være, at visse allergikere kan tåle racen; har selv solgt killing til èn, der ellers overhovedet ikke kunne tåle katte!

Vanen fås i farverne rød, creme, sort, blå og tortie, og disse farver må primært kun ses på hale og mellem ørene, men pletter på kroppen kan forekomme og er også acceptabelt hos både avlere og dommere. Øjenfarverne varierer mellem amber, blå og odd-eyed. Pelsens længde er semi-lang og har(som regel!) ingen underuld, hvilket gør den absolut nem at have med at gøre!

Vores egne eksemplarer af denne vidunderlige race har også lært at gå i snor og elsker at komme ud og blive luftet i al slags vejr... Når huskatten meget gerne vil ind i regnvejr, står vanen gerne på spring til at komme ud i det "skønne" vejr! De har også lært at sitte og give pote, men det har huskattene nu også taget til sig;-)

Yderligere information om den tyrkiske vans historie mm kan let findes på nettet; hèr var blot en lille appetit-vækker:-)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

19.04 | 11:33

Hej Roselil! Tak for det; ja, hun er skøn...og fræk😅 Kan godt forstå du savner Diaz, men hun lever i bedste velgående stadigvæk hos sine slaver😘

...
11.04 | 21:29

Hejsa Malene, hold lige op hvor er Moonie top lækker. Kommer til at savne Diaz, når jeg ser på disse billeder. Moonie er vist også en vinder!

...
18.08 | 18:21

Hello!☺️ Not right now, but within the next 2 weeks, there will be two litters born in Denmark; you can follow that on our specialclub: www.van-tastic.dk.

...
18.08 | 16:55

Hej we are Looking for a Turkish van kitting ITS must be a male, do you know any.

Best from Belinda

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE