Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Det er altid spændende at høre fra andre katte-elskere:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Pernille, d. 21-02-2010
Hej Malene
Tak for din hilsen på min hjemmeside.
Vi vil ønske jer alt mulig held og lykke med jeres opdræt.
Mange hilsner
Pernille og Mads
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Hanny Olsen, d. 19-01-2010
Tack för att ni besökte min hemsida. Jag var ju självklart tvungen att ta en sväng till eran och se era vackra katter./Hanny
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af mis rønne, d. 17-01-2010
Hej Malene!
Det er en værre kat vi der har fået os hende Madonna/Silke.Jeg er bange for at man allerede kan skrive en hel bog om hendes numre og narrestreger og du bildte mig ellers ind at hun ikke var så fræk som hun ser ud til. Men hvis hun ikke var det har hun sørme taget revanche her : )
Hun minder lidt om et damptog, når hun kommer spurtende og intet kan stoppe hende.Igår smadrede hun 2 glas og imorges var det tæt på at en af vores kaffekopper også fik en tur.For få dage siden skulle jeg ud og fodre kaniner og opdagede noget meget mærkeligt.Silke sad inde i den ene kanins løbegård ovenpå kaninburet. Jeg forstod virkelig ikke hvordan hun var kommet derind. Silke virkede dog mindst ligeså lettet som kaninen, da jeg tog hende ud derfra. Lidt senere opdagede jeg at der var kommet hul i taget. Hun må være sprunget fra det ene tag til det andet og så røget lige igennem og ned til kaninen. Ærgeligt at hun er steriliseret. Hvad kunne der ikke være kommet ud af det med en horny hankanin og hende ; )Måske har den jagtet hende. Ja det er bare de historier jeg lige kan komme i tanker om hende fra denne uge. Nej det passer ikke. Den anden nat da jeg skulle sove havde hun sneget sig ind i soveværelset og lige pludselig blev jeg sprøjtet til med vand i ansigtet. Hun skulle da lige lege med mit vandglas der stod på natbordet.Ja hun hygger sig gør hun. Og hende og den røde kat der var så sur længe render og leger sammen nu. Det er mest Silke som jagter Lærke, men Lærke ser ud til at synes det er sjovt.Min datter nyder også rigtig meget at lege med hende og de4 styrter rundt sammen. Så vi er bare så glade for hende. Min mand er også stadig totalt solgt i hende, så det er bare dejligt.Kan du have det rigtig godt Malene.Hvis du har lyst kan du finde mig på facebook. Der har Frank sat nogle billeder ind af Silke.Du skal bare kigge efter Mia Søndergaard Rønne. Mvh Mia
E-mail:
Skrevet af freja, d. 18-10-2009
hejsa det er nogle rigtig søde kat i har. Hvor meget koster diaz?
E-mail:
Skrevet af jeanne, d. 14-10-2009
Hejsa
Var lige et smut forbi din hjemmeside, det er nogle smukke misser i har og en rigtig flot hjemmeside.
Mvh
Jeanne
E-mail:
Skrevet af Moster Pia, d. 29-06-2009
Hej Tatiana.
Tak for kigget til de søde små misser. Hvor er de bare lækre. Kunne nemt havne i min lomme. Og sikken flot hjemmeside du og Marlene har fået lavet. Kanonflot. Knus fra moster Pia
E-mail:
Skrevet af Tamara W. Hansen, d. 21-06-2009
Hej Tatiana og Mulle.. Det er bare nogle fine dejlige misser i har fået. Glæder mig til at se dem, håber det snart kan lade sig gøre..:d Fin hjemmeside... Knus Tamara..
E-mail:
Skrevet af Ma-britt Bøgel, d. 10-06-2009
Så har Malua og jeg lige tjekket de små misser ud. Hvor er de bare nuser, nogle rigtige små krammedyr.
Vi kunne nemt blive fristet men venter lige til vores gamle hankat ikke kan mere.
E-mail:
Skrevet af Barbara Hassenteufel, d. 10-06-2009
Hej!
Tillykke med de små nye i familien. De ser rigtig søde ud alle sammen.
Det er en rigtig fin hjemmeside I har.

Med venlig hilsen Barbara
E-mail:
Skrevet af mikkel, d. 02-06-2009
Hej Tati og Chris.
Ej hvor sejt at i har fået killinger, hvor meget skal i ha´ for en?
ps. Christian er det ok jeg kalder dig Chris?

Hilsen DingoBooy
E-mail:
Skrevet af Lise, d. 28-05-2009
STORT tillykke med familie forøgelsen! Jeg glæder mig utrolig meget til at se de nye små! De kan jo ikke være andet end fuldstændig fantastiske ;-)
Knus Lise
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af jytte hartmann, d. 26-05-2009
Hej.
tillykke til jer med valget af tyrkisk van,der jo er en dejlig race,jeg har selv en hun som jeg glæder mig til skal parres i 2010.
venlig hilsen Jytte Hartmann.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Evy, d. 05-10-2008
Hej Tati!
Jeg kan godt forstå at I forelskede Jer i de katte. De er da for lækre. Held og lykke med Jeres avl. Måske bliver jeg svag og skifter fra gårdkatte til turkish van. Knus fra Evy
E-mail:
Skrevet af Lise & Hans, d. 29-09-2008
Hej i 2.
Sikke en fin hjemmeside i har fået lavet jer, stort tillykke. Glæder os til at følge de 2 dejlige misser og deres fremgang.
Knus Hans & Lise
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Heidi , d. 29-09-2008
Hejsa... fin side I har fået lavet... Søde billeder af jeres misser... Vi snakkes... Knus
E-mail:

Nyeste kommentarer

19.04 | 11:33

Hej Roselil! Tak for det; ja, hun er skøn...og fræk😅 Kan godt forstå du savner Diaz, men hun lever i bedste velgående stadigvæk hos sine slaver😘

...
11.04 | 21:29

Hejsa Malene, hold lige op hvor er Moonie top lækker. Kommer til at savne Diaz, når jeg ser på disse billeder. Moonie er vist også en vinder!

...
18.08 | 18:21

Hello!☺️ Not right now, but within the next 2 weeks, there will be two litters born in Denmark; you can follow that on our specialclub: www.van-tastic.dk.

...
18.08 | 16:55

Hej we are Looking for a Turkish van kitting ITS must be a male, do you know any.

Best from Belinda

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE