Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Det er altid spændende at høre fra andre katte-elskere:-)

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af yasmin celeste jørgensen, d. 02-10-2011
hej elsker de små nye de er så søde......
Skrevet af Lovisa Karlsson, d. 01-10-2011
Tack för lyckönskningarna! :-)
Och grattis än en gång till era fina små tjejer! De är otroligt söta! Hur underbara som helst!
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Roselil, d. 08-09-2011
Hej Malene, var lige inde og se om der var kommet killinger. Venter spændt. Ved den lejlighed opdagede jeg, at jeg var gæst nr. 666666. Sku´ jeg have en præmie hi hi... Godt Diaz nu bor et bedre sted end her på Galgbebakken. Savner hende rigtig meget. Men det tror jeg du allerede ved. Knus Roselil
E-mail:
Skrevet af Barbara, d. 12-08-2011
Vi venter spændt på Daisy skal nedkomme.
E-mail:
Skrevet af Heidi Zahle, d. 23-07-2011
Hej med jer
En lille hilsen fra linselusen, som udvikler et fotomodel gen! 8½mdr og blændende smuk.
Ses vi i Tune? Hvad med Diego ska han med en tur til Flensburg med Hugo?
Mange hilsner
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Heidi Zahle, d. 18-04-2011
Hej med jer
Tak for jeres hilsen og billedet af Rita i vores gæstebog. Vi synes også vores hjemmeside er blevet god. Rita nyder vores nye løbegård her i forårsvejret. Misserne har adgang fra huset, så de selv kan bestemme om de vil være inde eller ude....super misseliv, ik? skal udstille i Hårlev 8 maj, måske vi ses?
Mange forårshilsner
Fra Zahles
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Heidi Zahle, d. 18-04-2011
Hej med jer
Tak for jeres hilsen og billedet af Rita i vores gæstebog. Vi synes også vores hjemmeside er blevet god. Rita nyder vores nye løbegård her i forårsvejret. Misserne har adgang fra huset, så de selv kan bestemme om de vil være inde eller ude....super misseliv, ik? skal udstille i Hårlev 8 maj, måske vi ses?
Mange forårshilsner
Fra Zahles
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Roselil, d. 06-02-2011
Hej Malene.
Så er "de små" allerede fløjet hjemmefra. Men ingen tvivl om, at de får det godt. Hvem bor Cuba hos? Er lidt nysgerig. Og har i nogen ideer om, hvad det næste kul skal hedde? Måske det er hemmeligt endnu!
Bare en lille hilsen herfra og ha' det godt.
Medsender et katteslik til jer alle fra Diaz.
E-mail:
Skrevet af Roselil Agerup, d. 28-01-2011
Hej Malene. Ih- hvor er alle tre altså nusser. Godt, at vi kun må have én kat, hvor vi bor. Ellers havde jeg "slået" til forlængst. Selvom jeg har fået en dejlig og hengiven kat i (Diaz) så ville hun nok ikke have noget imod, at få sig en legekammerat. Hendes bedste legetøj for tiden er en papir bærepose. Hun springer ind i den, ligge ovenpå den så den knitre. Men smukkeseres med børste eller kam, det vil hun bare ikke. Men gerne tørres med et håndklæde, hvis hun er blevet for våd/snavset. Det tager hun nærmest som en selvfølge. Siden sidst hun var hos dyrlægen, har hun forandret sig (Uha, det var nok det der grimme stik) men til det bedre. Forstået på den måde, at nu får jeg en hel nats søvn. Uden hun med sine "dårlige manérer" kræver, at komme ud midt på natten. Det nyder jeg altså.
Nu glæder vi os altså bare til foråret og alle de glæder det giver.
Knus fra Diaz og hendes madmor
E-mail:
Skrevet af Mor, d. 01-01-2011
Hej Tati og Mal.
Nu har jeg lige været på og set jeres søde misser. Jeg kan godt forstå i synes de er dejlige.
Knus til jer fra Mor Lola.
E-mail:
Skrevet af Roselil, d. 14-11-2010
Hej Malene. Det gør mig ondt at høre, at den lille missepige er gået over regnbuebroen. Snøft...så nu passer mor Daisy nok bare ekstra godt på sine små. Om 5 dage har Diaz boet hos mig i et år! Knus'er fra Diaz og Roselil
E-mail:
Skrevet af Barbara & Georg, d. 11-11-2010
Vi ønsker tillykke med familie forøgelsen den 7. november. Vi glæder os til at se flere fotos af de nye små.
Knus B & G
E-mail:
Skrevet af Roselil Agerup, d. 08-11-2010
Hej Malene & Tatiana. TILLYKKE med familieforøgelsen d.7.11.2010. Glæder mig til, at se flere billeder, af de små missebabyer. Knus fra "storesøster" Diaz og Roselil.
E-mail:
Skrevet af klaus, d. 23-05-2010
God side i har her.

opret en gratis kæledyrs profil på http://petpit.dk

Du kan også oprette gratis annoncer i kæledyrs markedet.

Åbningstilbud til kennel ejere og katte opdrætere. Opret 1 års gratis +erhvervs profil og få deres link i guiden og gøre komercielt reklamme på Petpit. samtidig vil du modtage 200 annonce kredit til top annoncer i annonce markedet.
Hjemmeside:
Skrevet af Mia Søndergaard Rønne, d. 28-02-2010
Hej Malene!
Hende Silke-pigen fortsætter med at blive frækkere og frækkere. Nu har hun fået en dårlig vane med at buldre på vores soveværelsesdør kl. 5 om morgenen og hun er ikke typen der gir nemt op. Det er selvfølgelig fordi hun synes det er tid til morgenmad.Men vi holder stand ellers vil det jo aldrig stoppe igen.Somme tider om aftenen er det natmad hun er ude efter og det viser hun ved at sætte både kløer og tænder i vores fødder.En dag var det min hånd det gik ud over. Jeg skreg bare op.Der blev hun alligevel noget forskrækket.Hun er godt nok en værre laban, men stadig meget nuttet.Desværre er der en kat i nabolaget som sætter tænderne i hende for tiden, så hun render rundt med skrammer og var faktisk ved at danne en byld for nylig, men hun klarede den selv, før vi kom til dyrlægen med hende.Hendes immunforsvar må være godt.
Hun elsker stadig at ligge i arm. Det er bare så hyggeligt. Det med at overfalde os tror jeg hun vokser fra. Det må være teenagehormonerne som raser i hende : )
Hun hygger sig og leger meget ettagfat og gemme især med Lærke.Det ser så sødt ud, når de kommer galloperende side om side.Dog kan Lærke ikke helt følge med Silke.Og hold da mund, hvor det larmer, når de 2 varylere kommer sponsende.Hvis du nogensinde kommer på disse kanter er du meget velkommen til at kigge forbi. Bare giv et ring. Håber du har det godt.
By the way du skulle vel ikke være interesseret i nogle skønne kaninunger? Vi har kun 20 af slagsen ; )De er godt nok produktive, sådan nogle nuttede kræ.
Mvh. Mia Rønne
E-mail:

Nyeste kommentarer

19.04 | 11:33

Hej Roselil! Tak for det; ja, hun er skøn...og fræk😅 Kan godt forstå du savner Diaz, men hun lever i bedste velgående stadigvæk hos sine slaver😘

...
11.04 | 21:29

Hejsa Malene, hold lige op hvor er Moonie top lækker. Kommer til at savne Diaz, når jeg ser på disse billeder. Moonie er vist også en vinder!

...
18.08 | 18:21

Hello!☺️ Not right now, but within the next 2 weeks, there will be two litters born in Denmark; you can follow that on our specialclub: www.van-tastic.dk.

...
18.08 | 16:55

Hej we are Looking for a Turkish van kitting ITS must be a male, do you know any.

Best from Belinda

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE